Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Turističko poslovanje
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Izjava o privatnosti
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Br. 36 (2025): Turističko poslovanje

Objavljeno: 2025/12/12

Cela sveska

  • Turističko poslovanje 36/2025

Originalni naučni rad

    • PDF
    ULOGA DIGITALNIH ALATA, CRM SISTEMA I AI CHATBOTOVA U RAZVOJU VINSKOG TURIZMA
    Mirjana Maksimović, Tatjana Pivac
    • PDF
    ULOGA GASTRONOMIJE U EKONOMSKOM RAZVOJU CRNE GORE: STAVOVI ZAPOSLENIH U TURIZMU KROZ PRIZMU OBRAZOVANJA I SEKTORSKE POZICIJE
    Bojana M Kalenjuk Pivarski, Danica Radević, Dragana Novaković, Anita Mitrović Milić, Zlatibor Milić
    • PDF
    DRŽAVNA REGULACIJA CENA HOTELSKOG SMEŠTAJA U BUGARSKOJ I PRINCIP SLOBODNE EKONOMSKE INICIJATIVE: IZAZOVI I MOGUĆA REŠENJA
    Tanja Jončeva
    • PDF
    RAZUMEVANJE PREFERENCIJA GOSTIJU PREMA DIZAJNU HOTELSKIH PROSTORA KROZ SOCIODEMOGRAFSKE KARAKTERISTIKE
    Teodora Petković, Jelena Tepavčević, Ivana Blešić
    • PDF
    MANIFESTACIJE KAO FAKTOR ODRŽIVOG RAZVOJA VINSKOG TURIZMA
    Predrag Todorov, Marko Cilić

Pregledni rad

    • PDF
    PRIMENA VEŠTAČKE INTELIGENCIJE U UGOSTITELJSTVU
    dr Snježana Gagić Jaraković, dr Maja Paunić, dr Vesna Vujasinović, Mateja Stanojević
    • PDF
    ZNAČAJ PET-FRENDLY KONCEPTA U RAZVOJU SAVREMENOG HOTELIJERSTVA I TURIZMA
    Milan Vujić, Tamara Vujić, Emilija Vujić, Borko Milaš
Jezik
  • English
  • Srpski
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.