Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Obaveštenja
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Izjava o privatnosti
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 67 Br. 4 (2022): Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)

Objavljeno: 2022/12/29

Originalni naučni članak

    • PDF
    THE ield performance and stability analysis of okra (Abelmoschus esculentus L. MOENCH) accessions using AMMI and GGE biplots. G x E Analysis of Okra Accessions
    Ronke Komolafe
    • PDF
    ŽIVOTNA SPOSOBNOST SEMENA KRUPNIKA PROIZVEDENOG U INSTITUTU ZA KUKURUZ “ZEMUN POLJE”
    Tijana Lazarević, Tanja Petrović, Goran Todorović, Mile Sečanski, Jelena Golijan-Pantović, Slavoljub Lekić
    • PDF
    BIOGENOST RIZOSFERNOG SLOJA ZEMLJIŠTA RAZLIČITIH GENOTIPOVA PŠENICE POD UTICAJEM TRETMANA ĐUBRENJA
    Svetlana M Roljević Nikolić, Željko Dolijanović, Dušan Kovačević, Snežana Oljača, Helena Majstorović
    • PDF
    HAEMATOLOGY AND SERUM BIOCHEMISTRY OF PIG FED GROWER FEED FORTIFIED WITH COCOA (Theobroma cacao) SEED TESTA.
    Victor Olabisi Akinduro
    • PDF
    Оптимизација анализе боје микроталасног сушеног парадајза применом Тагуцхи технике Анализа боје микроталасног сушеног парадајза
    Jelili Hussein, Моруф Оланревају Оке, Јамес Абиодун Адеиању, Олусеие Оладапо Абиона
    • PDF
    KONZERVISANI MESNI PROIZVODI ZA VOJSKU SRBIJE: SADRŽAJ Na, K, Ca, I Mg I ZDRAVSTVENI RIZICI/BENEFITI
    Vesna Antic
    • PDF
    BAZIČNE KARAKTERISTIKE POTROŠAČA ORGANSKE HRANE Učestalost kupovine organske hrane
    Vladimir Mitić
Jezik
  • English
  • Srpski
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.